Atelierul de creație „Rugaciunea - mijloc de comunicare cu Dumnezeu” în cadrul Concursului Național Catehetic 2022 „Rugăciunea în viața mea” în parohia Prozanic

în perioada 28 februarie – 04 martie 2022, parohia Sfântul Gheorghe Prozanic din cadrul Protopopiatului Olteniţa, Episcopia Sloboziei și Călărașilor în colaborare cu Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” Vasilați a organizat în cadrul Concursului Național Catehetic „Rugăciunea în viața mea”, activitatea: Atelier de creație: Rugaciunea - mijloc de comunicare cu Dumnezeu din secțiunea Activități ale grupului catehetic a proiectului coordonat de părintele Niță Ștefan Cătălin.

În cadrul acestui atelier creativ și interactiv, copiii au purtat discuții libere cu părintele Niță Ștefan Cătălin și cu doamna Durlan Ștefana, profesor de religie. Împreună am ajuns la concluzia că pentru orice creştin, rugăciunea înseamnă convorbire, comuniune cu Dumnezeu şi cu semenii. Ne rugăm pentru noi, pentru familia noastră, pentru prietenii noştri, chiar şi pentru duşmanii noştri, cerând de la Dumnezeu anumite binefaceri sau mulţumind pentru cele primite.

Apoi copiii au realizat planșe în care au exemplificat:

• prima mea rugăciune,

• rugăciunea apropiată sufletului meu,

• rugăciunea familiei mele,

• înfrumusețarea rugăciunii cu un desen potrivit.

{gallery}2021-2022/Poze/Atelierul de creatie{/gallery}

@2022

Menu